Valoisat näkymät syksylle

Kun illat pitenevät ja joulu lähestyy, lisääntyvät itsenäisenä PartyLite-konsulttina toimivan Kristiina Kajanderin kiireet. Kajanderin edustamat PartyLite-tuotteet tuovat viihtyvyyttä kotiin tunnelmallisten kynttilöiden, miellyttävien tuoksujen ja kauniiden somisteiden muodossa. Kajanderin ensikosketus PartyLiten tuotteisiin tapahtui 17 vuotta sitten, kun yritys rantautui Suomeen. Hän ihastui tuotteisiin välittömästi, ja on nyt 13 vuoden ajan kiertänyt koteja ja työpaikkoja levittäen hyvää mieltä PartyLiten nimissä.

Uudella sloganillaan ”Find Your Signature. At home. In life.” PartyLite kannustaa ihmisiä omanlaisensa tunnelman luomiseen kotona. PartyLiten avulla kodikkuutta voi lisätä vaikkapa personoimalla omia tuoksuja tai luomalla omia somistuksia lasi somisteisiin. Luonnonmateriaalista valmistetut laadukkaat kynttilät sopivat omat tuoksut löydettyään myös astmaatikoille ja migreenistä kärsiville. – Tuotteet ovat erittäin kysyttyjä ja trendikkäitä, Kajander kertoo.

Kasvavan kysynnän myötä Kajander etsii tiimiinsä uusia tuotteista kiinnostuneita konsultteja, jotka haluavat tuoda ihmisille hyvän mielen. Täysipäiväisenä konsulttina toimiva Kajander nauttii työstään ihmisten keskellä, mutta painottaa että konsultointi sopii myös harrasteeksi joustavuutensa ansiosta: – Jos joku kaipaa lisätuloja, varsinkin tällä uudella konseptilla on erittäin helppo pitää kutsuja. Koulutuksia on koko ajan, mutta ilman koulutuksiakin konsultointi onnistuu, Kajander vinkkaa. Konsultiksi ryhtyminen ei vaadi erityistä varastointitilaa, sillä PartyLite toimittaa tuotteet emännälle suoraan omasta varastosta.