Varaosia ja konehuoltoa

Loimaalainen Konehuolto Hannu Onnela Oy on vuonna 2001 perustettu maatalouskoneiden ja kurottajien huoltoon erikoistunut yritys, jonka toimintaan kuuluu myös sen edustamien konemerkkien varaosamyynti. Laajasta varaosavalikoimastaan tunnettu yritys on tavoitettavissa myös viikonloppuisin akuuttien tapausten varalta.

Konehuolto Hannu Onnela Oy:n asiakkaita ovat rakennusalan yritykset ja maatalousyrittäjät. − Maatalouspuolella menee melko huonosti, koska tuottajahinnat ovat alhaiset. Tämä taas on seurausta siitä, kun Venäjän kauppa ei vedä, kertoo Hannu Onnela alan tämän hetkisestä tilasta.

Harrastuspohjalta yrityksensä perustanut Onnela on kartuttanut teknistä osaamistaan käymällä koulutuksissa ulkomaita myöten. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee kolme asentajaa ja yksi varaosamyyjä. Vaikka yrityksen tulevaisuudessa siintävätkin laajentamistoiveet, tällä hetkellä ne koskevat vain varaosamyyntiä. − Agrimarketilla ja Agritechnicalla on omat sopimushuoltajansa, muuten edustamme lähes kaikkia merkkejä, Onnela sanoo ja kehottaa lukijoita tulemaan myymälään tutustumiskäynnille:
− Tervetuloa kaupoille!