vesi_300_CMYK

”Vesi – elämän ja ilon lähde”

Yli 30 vuotta toiminut Aqua Nova Oy palvelee erittäin laajaa asiakaskuntaa monipuolisella valikoimalla. Aqua Nova on luotettava kotimainen vedenkäsittelylaitteiden, kuten käänteisosmoosilaitteiden valmistaja, sekä Suomen johtava yksityisten uima-altaiden toimittaja. Suomalaisessa omistuksessa oleva yritys on panostanut suuresti kotimarkkinoihin, ja laajentamalla palvelua jälleenmyyntiverkoston ja verkkokaupan avulla, toiminta on kasvanut merkittävästi. Toimitusjohtaja Mika Tiittanen on äärimmäisen tyytyväinen panostuksen tuomaan liikevaihdon kasvuun.

Yksityishenkilöiden palvelu on viime aikoina siirtynyt enenevissä määrin verkkokauppaan ja verkkokaupan palvelua kehitetäänkin jatkuvasti kysynnän kasvaessa. Jälleenmyyjiä löytyy kuitenkin valtakunnallisesti, ja yhteistyö LVI-liikkeiden kanssa mahdollistaa esim. kemikaalien, vedenpuhdistusjärjestelmien sekä asennuspalveluiden saatavuuden.

Kolmen sektorin suosima

Vedenkäsittelysektorin palvelua myydään kattavasti niin kunnille, teollisuuteen kuin yksityisihmisillekin tai mihin tahansa, missä yleensä tarvitaan puhdasta vettä. Yritys tekee yhteistyötä myös Puolustusvoimien sekä Merivartioston kanssa. Kotimaisilla käänteisosmoosilaitteilla voidaan esimerkiksi puhdistaa merivettä juoma- ja käyttövedeksi.

Allassektoriin kuuluvat uima-allaslaitteet ja niiden asennukset. Se palvelee monipuolisesti julkisia, sekä yksityisasiakkaita, esimerkkeinä kylpylät, palvelutalot, uimahallit, laivat sekä lukuisat yksityisasiakkaat. Uudet altaat sekä vanhojen saneeraus- ja modernisointityöt työllistävät henkilökuntaa paljon.

Kolmantena palveluna löytyvät vedenkäsittelykemikaalit, josta löytyvät uimavesikemikaalien lisäksi mm. kemikaalit vedenkäsittelyyn sekä vedenkäsittelylaitteiden puhdistukseen, pesuun ja desinfiointiin. Aqua Nova onkin julkisen sektorin johtava vedenkäsittelykemikaalien toimittaja ja esim. Tampereen ja Turun kaupunkien uimahallit suosivat yrityksen kemikaaleja. Ammattitaito ja osaaminen näkyvät yksityishenkilöille laadukkaina tuotteina ja kattavana tarjontana.

Aqua Nova toimii myös kaikkien yllämainittujen sektoreiden huoltotehtävissä ja neuvonta, huolto sekä varaosat ovat saatavilla nopeasti. Aqua Novan menestys johtuu, paitsi laadukkaista tuotteista, myös ammattitaitoisesta henkilökunnasta ja positiivisesta työympäristöstä. Tiittasen mukaan henkilökunnan viihtyvyyteen on panostettu, lisäksi vuoden 2015 aikana yritys on rekrytoinut runsaasti uutta henkilöstöä.