Neliskulma on betonilattioihin keskittynyt yritys, joka on perustettu vuonna 1993.

Viehättävä designlattia kestää kulutusta

Helsinkiläinen Neliskulma Oy on toteuttanut Fazerin vierailu- ja kokouskeskuksen lattiat. Erilaiset design- ja betonilattiat ovat tätä nykyä arkkitehtien suosiossa, sillä ne ovat helppohoitoisia, kestäviä ja näyttäviä.

– 2015 marraskuussa alettiin tehdä lattioita maantasolta asti yhteistyössä SRV:n kanssa. Kohde oli monimuotoisuudessaan haastava suunnitella liikuntasaumojen ja valuruutujen kannalta, jotta valmis betonipinta saatiin halkeamattomaksi, summaa toimitusjohtaja Teemu Survo Fazerin vaiheita.

Kohde oli monimuotoisuudessaan haastava suunnitella liikunta­saumojen ja valuruutujen kannalta, jotta valmis betonipinta saatiin halkeamattomaksi.

Projektissa kullanarvoista oli hyvin synkronoitu yhteistyö tilaajan ja muiden urakoitsijoiden kanssa, jolloin aikataulut pitivät ja kaikki kyettiin läpiviemään suunnitellusti.

Neliskulma on betonilattioihin keskittynyt yritys, joka on perustettu vuonna 1993 ja sillä on tilillään runsaasti merkittäviä referenssejä. Paraikaa työn alla on Helsinki-Vantaa – lentokentän matkustajaterminaali sekä Kevätkummun koulu Porvoossa.

– Teemme paljon korjauspinnoituksia kovabetoneilla, esimerkiksi Raision Myllyn pysäköintihallin korjauspinnoitus oli mittava urakka. Asennamme myös polyuretaani- ja epoksipinnoitteita. Teemme betonilattioihin liittyviä asioita suurella laajuudella, eli tilaaja saa yhdeltä toimittajalta pohjan ja pinnoituksen sen päälle, Survo kertoo.

– Meillä on ammattitaitoa ja kokemusta. Pyrimme tekemään asiat kerralla kunnolla ja kannamme myös vastuun työstä, Survo tähdentää.