Turun Seudun Hyötykuljetus palvelee taloyhtiöitä, pienkiinteistöjä, rakennusliikkeitä, yrityksiä ja teollisuutta ilolla ja ammattitaidolla.

Yhteistyö­kumppani jätteen käsittelyyn

www.tshkuljetus.fi

 

Jätehuolto ei ole pelkkää roskalavojen säännöllistä tyhjentämistä. Sen tietää myös Varsinais-Suomen alueella toimiva Turun Seudun Hyötykuljetus Oy, joka on asiakkailleen ennen kaikkea läheinen yhteistyökumppani. Turun Seudun Hyötykuljetus muun muassa neuvoo asiakkaitaan kustannusten suunnittelussa, antaa konsultointia jätelajitteluun liittyen ja tarjoaa tarvittaessa kirjaimellisesti auttavan kätensä lajitteluun. Yritykseltä löytyy kalustoa vaikkapa koko talonrakennusurakan kestävään yhteistyöhön.

− Palvelemme talon rakennuksessa joka askeleella, aina maanrakennuksesta lähtien. Meillä on muun muassa nosturiautoja, avolavoja ja jätepuristimia. Niiden lisäksi kuljetamme kiviaineksia ja multaa, kertoo yrittäjä Mika Salonen.

Toimiva jätehuolto vaatii asiakkaalta jätteiden esilajittelua, jossa Turun Seudun Hyötykuljetus mielellään ohjeistaa.

− Rakennustyömailla tulee suuria määriä jätettä, ja ne olisi hyvä lajitella jo ennen meidän tuloamme. Pahimmassa tapauksessa kuorma pilataan, jos esilajitteluun ei ole panostettu. Rakennustyömailla pitäisi lajitella puu, metalli, gyproc, villa ja energia omiksi kuormiksi, Salonen ohjeistaa.

Turun Seudun Hyötykuljetus palvelee taloyhtiöitä, pienkiinteistöjä, rakennusliikkeitä, yrityksiä ja teollisuutta ilolla ja ammattitaidolla.

− Olkaa yhteydessä, jos tarvitsette apua jätteen käsittelyssä ja kuljetuksessa tai kaipaatte neuvoja lajitteluun liittyen. Autamme mielellämme, Salonen lupaa hymyssä suin.