myymälä_mielikuvat_solidhouse_300_CMYK

Yksilöllistä tyyliä sisustustarralla

Graafinen suunnittelija ja mainosalan ammattilainen Sari Eskola sai sattumalta yritysidean, kun hän tuloksetta yritti löytää mieluisaa sisustustarraa kotiinsa. Markkinoiden suppea valikoima innosti häntä suunnittelijana tarjoamaan ihmisille enemmän vaihtoehtoja kodin kaunistamiseen. Lopputuloksena oli liike Liedossa ja verkkokauppa, jotka palvelevat niin loppukuluttajia kuin yrityksiä.

Myymälä Mielikuvat suunnittelee, valmistaa sekä myy sisustustarraa kotiin ja toimistoon. Sisäkäyttöön tarkoitetun sisustustarran voi kiinnittää niin seinään kuin ikkunaan ja poistaa vaivattomasti jälkiä jättämättä. Sisustuselementti tuo estetiikkaa ja tunnelmaa tilaan, joten se on myös erinomainen tapa tehdä esimerkiksi myyntikohteista puhuttelevampia.

Sisustustarrassa on myös käytännöllinen puoli, se toimii nimittäin erinomaisesti tyylikkäänä näkösuojana. – Nykyinen rakennustrendi keskittyy paljolti suuriin lasipintoihin ja ikkunoihin. Sisustustarralla saa yhtä hyvän suojan kuin sälekaihtimilla, mutta se on huomattavasti kevyempi ja kauniimpi ratkaisu, joka päästä luonnonvaloa sisään. Näkösuoja on myös suosittu toimistotiloissa, varsinkin neuvotteluhuoneissa.

Tarrojen lisäksi Eskola myy erikokoisia ja -tyylisiä tulostustapetteja, jotka ovat olleet erittäin suosittuja varsinkin niiden helppokäyttöisyyden takia.
– Korkealaatuinen ja paksu tapetti ei veny ja on ensikertalaisellekin helppo asentaa. Olemmekin saaneet paljon kiitosta siitä, että kohdistukset heti pysyvät paikallaan. Kun tapetin haluaa poistaa, riittää että se kastellaan ja vedetään pois, sitä ei tarvitse nyppiä ikuisuuksia.

Myymälä Mielikuvan laajasta valikoimasta löytyy varmasti jotakin jokaiselle, mutta Eskola suunnittelee mielellään tuotteita asiakkaiden toivomusten mukaan. – Joskus asiakkaalla saattaa olla oma kuva tai haluaa minun keksivän jotakin tyyliin sopivaa. Graafisena suunnittelijana osaan hahmottaa, mikä on järkevää tilan kannalta ja näin antaa yksilöllistä palvelua.